Почеток / Вести / International Regulatory Conference 2019, watch online

International Regulatory Conference 2019, watch online

Online stream of the International Regulatory conference, 21-22 May 2019, is available at the AEC’s YouTube channel https://www.youtube.com/user/aecmkd

Check Also

Онлајн обука и совети за користење на лозинки

Обуката е достапна и во облик на SCORM 2004 формат како .ZIP архива, за едноставна …