Почеток / Вести / Watch live Cyber security conference in Ohrid

Watch live Cyber security conference in Ohrid

https://www.youtube.com/user/aecmkd

 

Check Also

Онлајн обука и совети за користење на лозинки

Обуката е достапна и во облик на SCORM 2004 формат како .ZIP архива, за едноставна …