Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Онлајн состанок за сајбер-безбедност на веб-апликации

29.07.21 @ 10:00 am - 11:00 am

Почитувани,

Ве покануваме на состанок на тема „Безбедност на веб апликации“.

Цел на состанокот е презентација на услугата за надворешна сајбер-безбедносна проверка на веб-апликации што MKD-CIRT им ја нуди на организациите од јавниот и владиниот сектор. На состанокот ќе се разговара и за најчестите ранливости кај веб-сајтовите и основните безбедносни мерки и добра пракса за заштита.

Состанокот ќе се одржи онлајн преку Webex платформата, од 10:00 до 11:00 часот.

Пријавување за учество на состанокот е со пополнување на образецот во продолжение

Се надеваме дека ќе ја прифатите поканата и ќе учествувате на состанокот.

За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање.

Со почит,

 

Национален центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT

Агенција за електронски комуникации

Тел.: 02 3091232; Моб.: 070 338155; Е-пошта: contact@mkd-cirt.mk

Details

Date:
29.07.21
Time:
10:00 am - 11:00 am

Venue

Онлајн WebEx обука CyberMK2022

Organizer

National Centre for Computer Incident Response MKD-CIRT
Phone:
+38923091232
Email:
contact@mkd-cirt.mk
View Organizer Website

Исполнет е максимално дозволениот број на учесници.