Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Работилница на тема: Превенција на загуба на податоци, класификација и привилегирано управување со пристапот во контекст на GDPR – General Data Protection Regulation

08.06.18 @ 12:00 pm - 3:00 pm

Почитувани,

Со задоволство Ве покануваме да учествувате на работилницата на тема „ Превенција на загуба на податоци, класификација и привилегирано управување со пристапот во контекст на GDPR – General Data Protection Regulation “, која ќе се одржи на ден 08.06.2018 година (петок) со почеток во 12:00 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации во Скопје.

На работилницата ќе бидат обработени две теми во врска со заштита на податоците и измените кои ги носи европската регулатива за заштита на податоците GDPR:

  • Превенција на загуба на податоци и класификација на податоци во контекст на GDPR
  • Привилегирано управување со пристап до податоците

Јазик на настанот: Англиски

Агенда за настанот

Предавач: Ana Maria Matejić, consultant, Ibis Instruments

Details

Date:
08.06.18
Time:
12:00 pm - 3:00 pm

Organizer

Национален центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT
Phone:
02/3091 232
Email:
contact@mkd-cirt.mk
View Organizer Website

Venue

Агенција за електронски комуникации
Кеј Димитар Влахов 21
Скопје, 1000 Macedonia
+ Google Map
Phone:
02/3091-232
View Venue Website

Исполнет е максимално дозволениот број на учесници.