Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Сајбер безбедност: Предизвици за бизнис секторот

05.10.17 @ 9:00 am - 1:00 pm

  • Промени во регулативата : Можности и предизвици
  • Улога на ИТ секторот во сајбер безбедноста
  • Придонес/ вклученост на бизнис секторот во развојот на националните стратегии;
  • Новости од областа на сајбер закани
  • Сајбер компетенции за менаџери
  • Како да бидете чекор напред и како да се заштитите

Повеќе информации за настанот на официјалната веб страница, пријава за учество на следниов линк.

Details

Date:
05.10.17
Time:
9:00 am - 1:00 pm

Organizer

Т&П Консалтинг, MАСИТ, Пиперевски и Соработници, ПЕ2020 и Воената Академија

Venue

ЕУ инфо центар во Скопје
Св Кирили и Методиј 52-б, 1000 Skopje
Скопје, Macedonia
+ Google Map

Исполнет е максимално дозволениот број на учесници.