Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Сајбер безбедност: Предизвици за владиниот сектор

03.10.17 @ 9:00 am - 1:00 pm

  • Најновите трендови во ЕУ; Директива за безбедност на ИТ системи
  • Нови предизвици за заштита на лични податоци
  • Развој на настаните од областа на сајбер безбедноста во Македонија
  • Стратегии за одбрана при сајбер напади
  • Сајбер криминал и сајбер војување
  • Како македонскиот ИТ сектор да ја поддржи владата при справување со сајбер напади

Повеќе информации за настанот на официјалната веб страница, пријава за учество на следниов линк.

Details

Date:
03.10.17
Time:
9:00 am - 1:00 pm

Organizer

Т&П Консалтинг, MАСИТ, Пиперевски и Соработници, ПЕ2020 и Воената Академија

Venue

ЕУ инфо центар во Скопје
Св Кирили и Методиј 52-б, 1000 Skopje
Скопје, Macedonia
+ Google Map

Исполнет е максимално дозволениот број на учесници.