Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Сајбер ризици во здравствениот сектор

24.10.17 @ 9:00 am - 1:00 pm

  • Сајбер ризици во модерната медицинска опрема
  • Сајбер ранливости на здравствените ИТ системи
  • Усогласување со регулативата на ЕУ-предизвици за добавувачите на услуги
  • Регулативата за заштита на личните податоци и конкретни насоки за здравствениот сектор
  • Позитивни искуства и решенија (Систина, Филип II)

Повеќе информации за настанот на официјалната веб страница, пријава за учество на следниов линк.

Details

Date:
24.10.17
Time:
9:00 am - 1:00 pm

Organizer

Т&П Консалтинг, MАСИТ, Пиперевски и Соработници, ПЕ2020 и Воената Академија

Venue

ЕУ инфо центар во Скопје
Св Кирили и Методиј 52-б, 1000 Skopje
Скопје, Macedonia
+ Google Map

Исполнет е максимално дозволениот број на учесници.