Заштити се на Интернет: Силни лозинки и најава со два фактори

 

Погледнете го видеото и прочитајте ги советите за Лозинки .

 

За да преминете на следната лекција треба во целост да заврши видеото и потоа да кликнете на копчето „Означи како завршено“.