Uncategorized @sq

Këshilla për lojërat online për prindërit

Lojërat online shpesh përfshijnë ndërveprim me kompjuterë të tjerë dhe lojtarë të drejtpërdrejtë. Është kënaqësi për fëmijët të lidhen me të tjerët, por ata duhet të kuptojnë se si të mbrohen në mënyrë që loja të mbetet një aktivitet i këndshëm. Megjithëse disa prindër do të donin të ndalonin lojërat, …

Повеќе ...

Këshilla për lojërat në internet për fëmijët, të rinjtë dhe adoleshentët

Lojërat online janë argëtuese dhe interaktive. Ju mund t’i luani ato me miqtë tuaj ose me njerëz nga e gjithë bota. Sigurohuni që të dini se si të mbroni veten dhe informacionin tuaj personal ndërsa luani lojëra në internet. Ndjekja e këtyre udhëzimeve të thjeshta mund të parandalojë problemet më …

Повеќе ...