Таг архиви: keylogger

Во аудио драјвер за HP лаптопи пронајден keylogger

Аудио драјверот за некои HP лаптопи вклучува функционалност која најдобро може да се опише како keylogger, затоа што го снима секое притискање на копче од тастатурата и ја запишува информацијата во локална датотека. Оваа датотека е достапна за секој кој знае каде да ја побара, односно за други корисници, апликации …

Повеќе ...