ENISA објави ISAC in a BOX Toolkit

Агенцијата на ЕУ за сајбер-безбендост ENISA објави сеопфатен пакет со алатки за поддршка на воспоставување, развој и евалуација на центри за споделување и анализа на информации (Information Sharing and Analysis Centre- ISAC).

Повеќе информации за пакетот ќе најдете на слендиот линк:

https://www.enisa.europa.eu/news/enisa-news/isac-in-a-box

Check Also

Хакерите сега користат Microsoft OneNote прилози за ширење на малициозен софтвер

Хакерите сега користат OneNote прилози во фишинг-мејлови кои ги инфицираат жртвите со малициозен софтвер за …