Junior Communication Expert at National Center for Computer Incident Response (MKD-CIRT)

Повеќе информации на:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/422429/Junior-Communication-Expert-at-National-Center-for-Computer-Incident-Response-MKD-CIRT/

Check Also

CISA и FBI објавија заедничко соопштение – Иранските државни актери спроведуваат сајбер операции против Владата на Албанија

Во врска со сајбер нападите во Албанија, објавено е заедничко соопштение од Федералното биро за …