понеделник , 18 октомври 2021
sqmken

Watch live Cyber security conference in Ohrid

https://www.youtube.com/user/aecmkd

 

Check Also

Известување за Фишинг кампањи

Почитувани, известуваме дека на ден 06.10.2021 година до MKD-CIRT се доставени пријави за активни фишинг …